14 Φεβρουαρίου 2019

Μία προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει ακόμη ομορφότερη. Είναι σημαντικό σε οποιαδήποτε καθημερινή στιγμή να δείχνουμε υπέροχες και να αναδεικνύουμε το στυλ μας με τον καλύτερο τρόπο.

 

 Όλα αυτά ακόμη και όταν γυμναζόμαστε! Υπέροχα, στυλάτα ρούχα γυμναστικής και τέλεια ponytails αναδεικνύονται μοναδικά με τα κατάλληλα κομψά κοσμήματα.

 

Συχνά αμέσως μετά την άσκηση συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με ένα επαγγελματικό ραντεβού, συναντώντας φίλους ή ακόμη και με ένα δείπνο με τον αγαπημένο μας. Ας φορέσουμε λοιπόν τα κατάλληλα για όλη την ημέρα κοσμήματα χωρίς να χρειαστεί να τα βγάλουμε καθόλου από επάνω μας!

 

Είναι πολύ σημαντικό στη γυμναστική μας να νιώθουμε άνετα, τίποτα να μη μας αποσπά την προσοχή ! Οι καταλληλότερες επιλογές είναι σκουλαρίκια μικρά και όχι κρεμαστά, ενώ στο λαιμό κόσμημα με πολύ μικρό μήκος για να μη σας ενοχλεί καθώς σκύβετε, βραχιόλια με πολύ λεπτή αλυσίδα και δαχτυλίδια χωρίς προεξοχές.

 

Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας και παραμείνετε λαμπερές ακόμη και με το πιο αθλητικό σας look!

 

IMG_1786

IMG_1788

IMG_1785

IMG_1787

IMG_1784

IMG_1766

 

Kasparianjewels TIP: Να πλένετε συχνά τα δαχτυλίδια σας με σαπούνι και νερό γιατί ο ιδρώτας τα κάνει να φαίνονται θαμπά!