29 Ιανουαρίου 2021

Η στιγμή που θα ζητήσετε την αγαπημένη σας σε γάμο είναι από τις πιο έντονες και όμορφες στιγμές της προσωπικής σας ζωής! Όλη η προσοχή αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή στρέφεται στο πολυπόθητο δαχτυλίδι. Ξέρουμε ότι η επιλογή είναι δύσκολη για έναν άνδρα και πάντα υπάρχει η αγωνία εάν θα ικανοποιήσει το γούστο της αγαπημένης του ή όχι.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Θα σας δώσουμε παρακάτω μερικές συμβουλές για τα βήματα που είναι καλό να ακολουθήσετε προτού προβείτε στην αγορά του "THE ring".

- Πρώτο και σημαντικό βήμα είναι να θέσετε περίπου το budget και με βάση αυτό μετά να πάμε σε επιμέρους λεπτομέρειες και στοιχεία. Αναλόγως, μπορούμε να δούμε εάν θα επιλέξουμε ζιργκόν ή διαμάντι και τι διαμάντι.

- Σκεφτείτε στη συνέχεια εάν θα κινηθείτε στην επιλογή ενός κλασικού σχεδίου σε μονόπετρο ή κάτι εντελώς εναλλακτικό και ασυνήθιστο για την περίσταση. Δείτε ενδεικτικά κάποιες εναλλακτικές επιλογές σε δαχτυλίδια για πρόταση πατώντας εδώ.

- Φέρτε στο μυαλό σας το στυλ κοσμημάτων που επιλέγει συνήθως να φοράει η αγαπημένη σας σε καθημερινή βάση, καθώς το μονόπετρο δαχτυλίδι της είναι ένα κόσμημα το οποίο θα θέλει κατά βάση να φοράει καθημερινά. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να έχετε κατά νου εάν είναι γενικώς λάτρης των minimal ή maximal αξεσουάρ, ώστε να κινηθούμε και στην επιλογή μίας ανάλογης βάσης δαχτυλιδιού.

- Ερώτηση 4: Έχει η σύντροφός σας κάποιο αγαπημένο χρώμα χρυσού το οποίο να επιλέγει συνήθως ή κάποια αγαπημένη/τυχερή πέτρα; Εάν έχει κάποια προτίμηση σε ένα από τα δύο λάβετέ το σοβαρά υπόψη!

- Αφού ολοκληρώσετε όλα τα παραπάνω βήματα απευθυνθείτε στην κολλητή της φίλη! Το πιθανότερο είναι πως κάποια στιγμή έχουν συζητήσει για τη μεγάλη στιγμή και τα αγαπημένα μονόπετρα δαχτυλίδια. Εάν πάλι όχι, σίγουρα ή κολλητή της φίλη γνωρίζει πολύ καλά και το στυλ της και τι θα της άρεσε να είχατε επιλέξει! Φυσικά, το γούστο και το ένστικτό σας πρέπει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!

Σας παραθέτουμε εδώ μερικές κλασικές και εναλλακτικές επιλογές για να πάρετε ιδέες! Επιθυμείτε να δείτε όλα μας τα μονόπετρα δαχτυλίδια; Πατήστε εδώ.

img-6960.jpeg

img-3395.jpeg
img-6958.jpeg

img-6961.jpeg
img-6962.jpeg

img-2775.jpeg

4dc3ab87-c5fe-4bb9-8a58-98481f55230b.jpeg


KASPARIANJEWELS tip: Εάν στο budget σας βρίσκεστε στο μεταίχμιο της επιλογής ενός πολύ έντονου δαχτυλιδιού με ζιργκόν και ενός μικρότερου διαμαντιού, εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε το διαμαντένιο δαχτυλίδι. Άλλωστε, diamonds are forever!