20 Αυγούστου 2019

Παραλάβατε νέο προσκλητήριο! Η αγαπημένη σας φίλη βαπτίζει το παιδί της και έχετε αρχίσει να σκέφτεστε για μια πρωτότυπη επιλογή δώρου. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μοναδικές ιδέες για χρυσά αντικείμενα, τα οποία πάντα συμβολίζουν την καλοτυχία για κάθε νέα αρχή... 

 Όταν ξεκινάμε την διαδικασία αναζήτησης για ένα δώρο βάπτισης, καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε πρώτα τι είναι αυτό που θα εκτιμήσουν περισσότερο οι γονείς για το παιδί τους. Ένα δώρο πρακτικό με σύγχρονη προσέγγιση ή μία παραδοσιακή επιλογή κοντά στις θρησκευτικές παραδόσεις;  Ή γιατί όχι και ένα συνδυασμό των δύο !

Πάρτε μερικές ιδέες παρακάτω:

Κάντε μία custom made επιλογή και η ομάδα των kasparianjewels είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει, όπου το χρειάζεστε. Η διαχρονική χρυσή πλακέτα μπορεί να περαστεί μέσα σε μία μοντέρνα, εντυπωσιακή παραμάνα. Συνδυάστε την με φυλαχτό της αρεσκείας σας, εάν θέλετε να παραμείνετε πιστοί στις θρησκευτικές παραδόσεις .

photo 1

 

 

 

 

Σε περίπτωση που επιλέξετε μία έτοιμη παραμάνα από την πλούσια συλλογή μας, μην ξεχνάτε ότι όλα της τα εκκρεμή στοιχεία μπορούν στο μέλλον να περαστούν σε αλυσίδα και να γίνουν ωραιότατα κρεμαστά για το λαιμό ή βραχιόλια.

Untitled-6

 

 

 

 

Για εσάς που έχετε επιλέξει να <<χρυσώσετε>> το παιδί με τον παραδοσιακό τρόπο, το νόμισμα, όμως θέλετε να δώσετε στο δώρο σας μία μοντέρνα διάθεση υπάρχει η τέλεια λύση! Επιλέξτε μία λιροθήκη και συνδυάστε την με μία παραμάνα ή μία αλυσίδα. Έτσι το νόμισμα μετατρέπεται σε ένα υπέροχο κόσμημα!

φωτο 2

 

 

 

 

 

Κάντε τη διαφορά με την πιπίλα από τα kasparianjewels ! Σίγουρα και χωρίς πολλά λόγια θα είναι το λαμπερότερο και πιο πρωτότυπο δώρο!

PIPILA

 

 

 

 

Το αρχικό του ονόματος του παιδιού αποτελεί ίσως τη διαχρονικότερη επιλογή, καθώς είναι σίγουρο πως μπορεί θα φορεθεί άνετα και σε όλη την ενήλικη ζωή του!

GRAMMATA

 

Εάν θέλετε να δείτε διάφορες επιπλέον επιλογές σε κοσμήματα - δώρα βάπτισης πατήστε ΕΔΩ.

 

Kasparianjewels TIP: Κάντε μία επιλογή δώρου που ξέρετε ότι το παιδί θα φυλάξει για μια ζωή, ανεξάρτητα εάν θα το χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του ή θα το κατατάξει στην κατηγορία των κειμηλίων!