18 Ιουνίου 2020

Όταν ακούμε για κοσμήματα, τα συνδέουμε σχεδόν πάντα με τη γυναίκα! Όταν αναζητούμε ένα γυναικείο δώρο σίγουρα αυτά θα περάσουν από το μυαλό μας και θα καταβάλουν μία θέση στο top 3 των επιλογών μας. Για εμάς πάντα ήταν και θα είναι επίσης ένα μοναδικό και ασυνήθιστο ανδρικό αξεσουάρ και σίγουρα αποτελούν ένδειξη στυλ και προσωπικότητας για τον άνδρα που τα επιλέγει.

Το κλασικότερο ανδρικό κόσμημα από το οποίο θα προτείναμε να ξεκινήσετε τη συλλογή κοσμημάτων σας είναι η αλυσίδα για το λαιμό. Μπορεί να φορεθεί σκέτη ή και με κάποιο κρεμαστό, αναλόγως με το σχέδιο και φυσικά την αισθητική αυτού που τη φοράει. Η επιλογή χρώματος χρυσού και πάλι εξαρτάται από το στυλ και το τι θέλει να δηλώσει ο άνδρας που τη φοράει. Θα λέγαμε ότι ο λευκόχρυσος σε αυτή την περίπτωση έχει μία πιο rock και casual διάθεση, ενώ ο κίτρινος χρυσός αποτελεί πιο “επισημη¨ επιλογή και συνήθως τον προτιμούν κύριοι με πιο κλασικό στυλ.

Ένας ακόμη σημαντικός παράγων για να κάνουμε μία άρτια επιλογή είναι το πάχος της αλυσίδας. Εάν επιλέξετε να τη συνδυάσετε με κάποιο κρεμαστό, καλό θα ήταν να μην έχει ιδιαίτερα μεγάλο πάχος, ενώ εάν θα φορεθεί σκέτη μπορεί να είναι πιο έντονη. Φυσικά και πάλι εξαρτάται από το στυλ σας και εάν θέλετε να κάνετε ένα statement ή απλώς να κοσμίσετε διακριτικά το λαιμό σας. Οι γυαλιστερές αλυσίδες μέτριου πάχους συνδυάζονται υπέροχα με κοστούμι και μπορούν αδιαμφισβήτητα να αντικαταστήσουν τη γραβάτα!

Τέλος, σχετικά με το μήκος, εάν θέλετε να στέκεται στη μέση του λαιμού προτείνουμε να κινηθείτε στα 50-55 εκατοστά. Ενώ εάν θέλετε να φορεθεί σαν τσόκερ θα επιλέξετε σίγουρα κάτω από 50 εκατοστά.

Δείτε τις προτάσεις μας και κάντε την επιλογή που σας εκφράζει.

βλογ1
βλογ3
βλογ5
βλογ4
βλογ2
βλογ6

 

Kasparianjewels TIP: Ποιος είπε ότι το necklace layering είναι μόνο γυναικεία υπόθεση; Φορέστε πολλές αλυσίδες με κρεμαστά ή και χωρίς και εντυπωσιάστε !