22 Ιανουαρίου 2021

Μέσα στο 2020, τη χρονιά με top outfit τις φόρμες και τις πιζάμες σας λέγαμε συνέχεια, μέσα από τα social media μας, να φοράτε τα κοσμήματά σας στο σπίτι, να τα χαίρεστε και να μην τα έχετε κλεισμένα μέσα στο κουτί. 


Όταν βγαινουμε μια φωτογραφία για ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή για ένα instagram story ή ακόμη και όταν παρευρισκόμαστε σε ένα zoom meeting ή σεμινάριο, φορώντας ένα καθημερινό κολιέ ή τα αγαπημένα μας σκουλαρίκια αλλάζει όλη μας η όψη και μαζί με αυτή και η διάθεσή μας.


Εγώ προσωπικά αλλά νομίζω και ο περισσότερος κόσμος έχει ανάγκη από θετική ενέργεια, όμορφες σκέψεις και καλοτυχία! 

flouri2.jpg

Φέτος λοιπόν οι σχεδιαστές κοσμημάτων παγκοσμίως, κατανοώντας αυτή μας την επιθυμία, δίνουν βαρύτητα σε
κοσμήματα πιο λιτά με σύμβολα, νομίσματα, φλουριά και γενικώς οτιδήποτε ανεβάζει την ενέργειά μας.
1-YfWAX.jpg
Μεγάλη τάση για το 2021 είναι επίσης όλα τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα με παστέλ χρώματα και girly διάθεση! Ο σκοπός είναι πάλι ο ίδιος, δηλαδή να μας ταξιδέψουν στα παιδικά και ανέμελα χρόνια μας και να μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία!

Δείτε μερικά ακόμη από τη συλλογή μας παρακάτω.

blog-pastel4.jpg
blog-pastel1.jpgΤα μαργαριτάρια, που ποτέ δε λείπουν με κάποιον τρόπο από τα hot trends, φέτος τα βλέπουμε σε ασυνήθιστα, εντελώς διαφορετικά σχέδια.

.jpg


  Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες που σας έχουμε προσθέσει εδώ για να      επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά σας.2-KgWu0.jpg
Kasparianjewels TIP: Τα trends, εάν τα χρησιμοποιούμε σωστά, είναι ένα υπέροχο εργαλείο για να φρεσκάρουμε μερικά στοιχεία στο στυλ μας. Προσοχή όμως να μη χάνουμε το χαρακτήρα μας!