05 Μαΐου 2020

Κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας γιορτάζουμε τιμώντας τη μητέρα της οικογένειας, τη γιαγιά μας, την αδερφή μας και τη φίλη μας που έγινε μητέρα και γενικώς τη μητρότητα και την επιρροή αυτής στην κοινωνία.

Η γιορτή της μητέρας στις περισσότερες χώρες είναι το Μάιο, έτσι και φέτος αυτή η ημέρα είναι την ερχόμενη Κυριακή στις 10 του μηνός!

Κάθε γυναίκα που έχει βιώσει τη μητρότητα, έχει σίγουρα πολλαπλούς ρόλους, όμως ο σπουδαιότερος είναι αυτός που έχει ως μητέρα. Εάν λοιπόν δεν το είχατε καθιερώσει έως τώρα, φέτος κάντε την χαρούμενη με ένα ξεχωριστό και διαχρονικό δώρο. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε την αρχή! Για εσάς από την άλλη που ποτέ δεν ξεχνάτε αυτή τη μέρα και πάντα ψάχνετε κάτι μοναδικό να της χαρίσετε, φέτος κάντε της έκπληξη με ένα χρυσό κόσμημα, που αποτελεί συμβολική και αξεπέραστη επιλογή.

 

Όπως σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, έτσι και τώρα, στη γιορτή αυτού του σπουδαίου και ξεχωριστού ανθρώπου για εσάς, είμαστε  εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικότερο δώρο! Σας προτείνουμε κοσμήματα καθημερινά και ευκολοφόρετα που συνδυάζονται με πολλά άλλα κοσμήματα, όπως κρεμαστά μικρά με αλυσίδα, κάποιο βραχιόλι χειροπέδα ή και με charms, κλασικούς κρίκους και πολλά άλλα. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας.

vr sk k2 k1 d1 as1

Kasparianjewels TIP: Εάν θέλετε να πάρετε ιδέες και να έχετε περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ. Σας έχουμε ετοιμάσει μία κατηγορία με πάνω από 150 επιλογές δώρων για τη μητέρα σας! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, να τις χαιρόμαστε!