10 Ιουλίου 2019

Ανεξάρτητα από το στυλ της κάθε γυναίκας στην ένδυση, στα αξεσουάρ, ακόμη και στα υπόλοιπα κοσμήματα, το δαχτυλίδι αρραβώνων θα πρέπει να επιλέγεται με διαφορετικά μέτρα και σταθμά. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι το διαχρονικότερο κόσμημα της συλλογής σας και θα «πρέπει» να το αγαπάτε για μια ζωή!

 

Ελάχιστες είναι οι γυναίκες εκείνες που όταν έρθει η ώρα της επιλογής ξέρουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Το σημαντικότερο είναι την ώρα της επιλογής να ακούσετε την καρδιά σας! Ωστόσο, σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα δημοφιλέστερα στυλ δαχτυλιδιών για τη φετινή χρονιά και λαμβάνοντάς τα υπόψιν θα διασφαλίσετε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας θα είναι πιο διαχρονικό από ποτέ...

 

Μεγάλη τάση αποτελούν τα δαχτυλίδια με κεντρική χρωματιστή πέτρα από κλασσικά μονόπετρα, ροζέτες ακόμη και halo. Μερικές υπέροχες επιλογές αποτελούν το σμαράγδι, ο μοργκανίτης, το μαύρο και το κίτρινο διαμάντι και φυσικά το ζαφείρι το οποίο φόρεσε η δούκισσα του Cambridge Kate Middleton.

kate-middleton-engagement-ring-new

 


Επίσης, σχέδια που έχουν μία vintage διάθεση, όπως το υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων της Katy Perry. Το vintage αποτελεί μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και κοπές διαμαντιών όπως oval και pear αποπνέουν σίγουρα μία τέτοια νότα!

katy-perry-engagement-ring-new

 


Για εσάς που είστε λάτρεις του rosegold έχουμε υπέροχα νέα! Αρκεί μία βάση σε ροζ χρυσό για να κατατάξει το μονόπετρό σας στις πιο trendy επιλογές. Αυτό το trend,με έντονη boho διάθεση, επέλεξε ο σύντροφος της Mandy Moore.

mandy-moore-engagement-ring-new
Το τρίπετρο της Megan Markle είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει! Ακόμη και τα μονόπετρα με περισσότερες πλαϊνές πέτρες μπορούν να σχεδιαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν τρίπετρο.

megan-markle-engagement-ring-new


Φυσικά από τις απόλυτες επιλογές δε θα μπορούσε να λείπει το all-time-classic μονόπετρο σε λευκόχρυση βάση, σκέτο ή ακόμη και με πλαϊνές πέτρες, όπως αυτό της Chiara Ferragni.

chiara-ferragni-engagement-ring-new

 

 

Kasparianjewels TIP: Όποια κι αν είναι η τελική σας επιλογή σας συμβουλεύουμε να ακούσετε το ένστικτό σας!