26 Νοεμβρίου 2019

 Η μαύρη Παρασκευή ή αλλιώς όπως συνηθίζουμε να την ονομάζουμε Black Friday, το οποίο έχουμε υιοθετήσει από την Αμερική, είναι η επόμενη ημέρα από την γιορτή των Ευχαριστιών ή αλλιώς η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Θεωρείται η πρώτη ημέρα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, κατά την οποία οι λιανοπωλητές πραγματοποιούν πολλές ειδικές προσφορές εώς και -70%.
 
Συχνά, σε περιόδους προσφορών πέφτουμε στο λάθος να κάνουμε περιττές αγορές, επειδή βρήκαμε κάτι σε πολύ χαμηλή τιμή, τις οποίες τελικά καταλήγουμε να μη χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικά tips ώστε να επιλέξετε αυτά που πραγματικά χρειάζεστε...σε κοσμήματα φυσικά!
 
To σημαντικότερο βήμα είναι να ρίξετε μια ματιά στα κοσμήματά σας, να εντοπίσετε τι λείπει από τη συλλογή σας και μπαίνοντας εδώ να επιλέξτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε ανάμεσα από πάνω από πεντακόσια είδη σε προσφορά που διαθέτουν τα kasparianjewels. Φυσικά, δε θα πάνε χαμένα διαχρονικά κοσμήματα τα οποία θα βρείτε σε σούπερ τιμές, όπως ένα ζευγάρι κλασσικά μονόπετρα ή μαργαριταρένια σκουλαρίκια, ένα μαργαριταρένιο κολιέ, ένα ζευγάρι κρίκοι ή ένας σταυρός σε κλασσικό σχέδιο με πέτρες.

margaritariablog

Εάν είστε άντρας και σκέφτεστε ότι μέσα στο 2020 ή λίγο πριν αυτό μπει, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, το Black Friday είναι για εσάς καταπληκτική ευκαιρία. Θα βρείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων που ψάχνετε σε μειωμένη τιμή, έτσι θα είστε έτοιμος και το μόνο που θα σας λείπει είναι να βρείτε την κατάλληλη στιγμή για την απόλυτη πρόταση γάμου!
 

monop
Για εσάς πάλι που έχετε ορίσει ημερομηνία γάμου μέσα στο 2020 είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε τι χρειάζεστε για τη μεγάλη μέρα και να τα προμηθευτείτε τώρα στις καλύτερες τιμές. Περιηγηθείτε στην πλούσια
συλλογή μας από στέφανα και επιλέξτε το απόλυτο σχέδιο για τον δικό σας γάμο, σε εκπληκτική τιμή!

 

stefana
Τέλος, σας συμβουλεύουμε να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα! Μην εστιάζετε μόνο στις χειμερινές σας αγορές, όπως κάνουν συνήθως οι περισσότεροι. Είναι η απόλυτη ευκαιρία να βρείτε καλοκαιρινά κομμάτια σε σούπερ προσφορές και να τα αποκτήσετε προτού θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε! Μπορείτε να βρείτε πχ ρολόγια της εταιρίας Angel New York σε εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια.

blog3

 
Kasparianjewels TIP: Για χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προμηθευτείτε πολύ καιρό πριν τα χαρίσετε (στο Black Friday) επιλέξτε κοσμήματα! Έτσι θα είστε σίγουροι ότι δε θα μείνει αφόρετο το δώρο σας επειδή επιλέξατε λάθος νούμερο και δεν μπορεί να γίνει πλέον αλλαγή!